Finsktalande Kundsupport

Finsktalande Kundsupport


Össur har sin kompetens inom utveckling, produktion och försäljning av ortopediska hjälpmedel och lösningar. För oss på Össur är 'Life Without Limitations' mer än en slogan. Det har varit vårt motto och ledord i mer än 40 år. Vår strävan är att tillsammans med yrkesverksamma inom ortopedi hitta optimala lösningar som både underlättar det dagliga arbetet och ger förutsättningar för bästa möjliga kliniska resultat. Össur är ett värderingsstyrt företag samt sedan 2009 börsnoterat på NASDAQ OMX i Köpenhamn. Just nu söker dem en Kundsupport till deras team, urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Gillar du att arbeta i en social roll, ta egna initiativ och ha stort eget ansvar? Vill du vara med och göra skillnad för andra? Då kan jobbet som kundsupport hos Össur Nordic vara jobbet för dig!

Össur Nordic erbjuder dig ett socialt arbete i en intressant bransch som gör skillnad för andra! I rollen som kundsupport kommer du vara personen som kunder och säljare i norden kontaktar där fokus ligger på att ge god service och överträffa förväntningarna.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Orderhantering
  • Besvarande av supportfrågor för både kunder och säljare via telefon och mail
  • Diverse administration
Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Ort: Kista

Arbetstider: 08:00 -16:30

Anställningsform: 6 månader konsultuppdrag via oss på Studentwork där ambitionerna är att det sedan ska leda till en överrekrytering till Össur Nordic eller en förlängning

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Cirka 1-2 års erfarenhet av servicebranschen, kundsupport eller motsvarande
  • Tar gärna ansvar och initiativ
  • Är flexibel och har god prioriteringsförmåga
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • God förståelse av Finska
Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.