Fastighetsskötare!

Fastighetsskötare!

Vår kund är ett fastighetsbolag med fastigheter i både Sverige och Danmark som som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. För deras räkning söker vi nu en serviceinriktad fastighetsskötare som ska vara aktiv i de norra delarna av Stockholm. I tjänsten kommer du att kunna få tillgång till bil för att kunna ta dig runt till dina kunder samt arbetskläder med fastighetsbolagets logga. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifterDina främsta arbetsuppgifter som fastighetsskötare kommer vara att ansvara för fastigheternas yttre skötsel, så som gräsklippning, ogräsrensning, trimning, skräpplockning m.m. Du kommer även att bistå med mindre reparationer i fastigheter samt genomföra dagliga ronderingar i fastigheterna.

Omfattning: Heltid

Ort: Arbetet utgår från Arlanda Stad

Arbetstider: Vardagar 07.00 - 16.00

Anställningsform: Konsultuppdrag till sommaren 2021

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • B-körkort
  • 1-2 års erfarenhet från trädgårdsskötsel eller fastighetsskötsel
  • Flytande Svenska i tal och skrift
  • Serviceinriktad och prestigelös
Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.
Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.