Ellevio sommarjobb 2021 – Teknisk handläggare

Ellevio sommarjobb 2021 – Teknisk handläggare
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi två tekniska handläggare som vill arbeta heltid under perioden perioden 7 juni - 13 augusti 2021, det finns även möjlighet till deltidsarbete efter sommaren. Dessa tjänster ingår i Ellevios AMM-projekt, ett projekt som sträcker sig flera år framåt i tiden och syftar till att modernisera energimätning för att bidra till den pågående gröna omställningen till ett hållbart samhälle.

Kortfattat innebär rollen som handläggare att stötta och kvalitetssäkra utrullningsarbetet av nya elmätare genom att administrera fältrapporter rörande avvikelser och kontroller. Du handlägger ärenden, granskar återrapporterade tekniska avvikelser utefter givna instruktioner och arbetar kundfokuserat via flertalet kontaktytor. Du kommer även supportera tekniker i fält via telefon samt bidra med analys av data i projektets förbättringsaktiviteter.

Din profil
Vi söker dig som studerar till civil- eller högskoleingenjör inom elkraft, elektroteknik eller liknande och har minst ett år kvar av dina studier. Det är meriterande ifall du arbetat inom kundtjänst, försäljning eller på annat sätt arbetat med kundrelationer tidigare. Du är kommunikativ som person och flytande i såväl svenska som engelska, det är även meriterande ifall du talar och skriver ytterligare språk. Vi ser gärna att du som söker också är en lagspelare med vana att arbeta strukturerat med flertalet uppgifter samtidigt.

Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2021 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Studentwork och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2 2021. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.