Ekonomistudent och stjärna i Excel!

Ekonomistudent och stjärna i Excel!

Till vår kund söker vi nu en ekonomistudent som kan arbeta på deltid. Globala arbetsplatslösningar (Global Workplace Solutions, GWS) är en avdelning inom CBRE som stöttar innehavare i alla storlekar genom fastighetsförvaltning, projektledning, rådgivning och transaktionstjänster. De förser sina kunder med fastighetslösningar som reducerar kostnader och risker, förbättrar förvaltningen av lokaler och höjer produktiviteten.

För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett personlighetstest som vi skickar till din mail efter ansökan.

Dina arbetsuppgifter
I denna deltidsroll ligger fokus på arbete i Excel. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta strukturering och automatisering av rapportering. Du kommer att stötta teamet med sammanställning av olika format och hantera stora mängder data. Du väljer själv vilka dagar du arbetar utifrån dina studier och arbetet sker hemifrån. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 3 månader med goda chanser till förlängning.

Start: omgående

Omfattning: deltid 40%

Arbetstider: 8-17

Din profil
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet och önskar arbeta deltid vid sidan av studierna. För denna roll söker vi någon som är intresserad av system och har god vana av avancerat arbete i Excel. Vi ser även gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och är bekant med att bygga rapporteringssystem. Som person är du lösningsorienterad och har en teknisk förståelse. Vidare har du goda kunskaper i framförallt engelska både skriftligt och muntligt.

Om Clevry
I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment and advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.