Byggprojektledare till ledande energibolag!

Byggprojektledare till ledande energibolag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som som byggprojektledare kommer du arbeta stor del av din arbetstid ute i fält och ha följande arbetsuppgifter:
  • Ansvarig/deltagande för genomförande av projekt i fält
  • Ansvarig/deltagande för projektets säkerhets- och kvalitetsmål.
  • Uppföljning av entreprenörernas leveransförmåga.
  • Rapporterar löpande genomförande av och avvikelser i projektet till Projektets Projektledare
Befattningen ställer krav på integritet i relationen till entreprenörer och samtidigt god förmåga att skapa förutsättningar för nära effektiva samarbeten. Meriterande för båda rollen är relevant arbetslivserfarenhet, kunskaper inom EBR, ESA, AMA Anläggning, AMA El, AMA MER, AMA Hus, Entreprenadjuridik AB04/ABT06, Elsäkerhet och arbetsmiljö.

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Start: Efter sommaren

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör inom elkraft eller energi - alternativt ingenjör inom samhällsbyggnad eller byggnadsingenjör. Det är meriterande ifall du inom ramen av din utbildning läst kurser inom entreprenadjuridik och projektledning. Vi tror även att du som arbetat som montör, i anläggningsprojekt eller har tidigare branscherfarenhet kan vara aktuell för rollen.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är ödmjuk, professionell och service minded. Vi tror att du som söker har en hög inlärningsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt.

Vidare ser vi gärna att du beskriver dig själv som driven och kommunikativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt innehar B-körkort.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett av Sveriges största elnätsföretag söker vi efter projektledare för start i början utan hösten 2019. Tjänsterna är konsultuppdrag på 12 månader vilket innebär att du anställs av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Är du utbildad civilingenjör och beskriver dig själv som strukturerad och självgående? Sök i så fall tjänsten redan idag!