Administratör (pris och artikel)

Administratör (pris och artikel)

Mekonomen Group består av norra Europas ledande bilservicekedjor med egen grossistverksamhet. Fler än 470 butiker och över 3 300 verkstäder arbetar under koncernens varumärken. Vi erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag.
Bileko Car Parts (BCP) är ett supportbolag inom Mekonomen Group som ansvarar för sortiment, inköp och logistik. Primärt stödjer man Mekonomen och MECA, men även andra delar av Mekonomen Group. För Bileko Car Parts räkning söker vi nu en pris- och artikeladministratör.


Dina arbetsuppgifter
Denna roll, internt kallad pris- och artikeladministratör, är en administrativ roll där du blir en del av Bileko Car Parts produktavdelning. Du kommer arbeta med flertalet administrativa uppgifter både löpande och på vecko-, månads- och kvartalsbasis.

Exempel på ansvarsområden:
  • Uppdatering av pris- och artikelinformation
  • Inläsning av prislistor
  • Uppläggning av artiklar
  • Validering av artikeldata
  • Hantering av prisrapporter
  • Support till produktavdelningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Studentwork och arbetar som konsult hos Bileko Car Parts.

Önskat startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Placering: Kontor på Torsplan (Stockholm)
Omfattning: Heltid
Uppdragslängd: 12 månaders konsultuppdrag med god chans till överrekrytering

Din profil
Du är en intressant kandidat ifall du har en god vana av arbete i Excel då formler och stora datamängder är en stor del av det vardagliga arbetet. Erfarenhet från arbete i databaser (Access, SQL) är extra meriterande. Vi söker dig som har arbetat med liknande uppgifter tidigare, kanske i en roll som inköpsassistent, orderadministratör, ekonomiassistent eller liknande. En stor del av arbetet är självständigt varför vi också ställer höga krav på självständighet och eget ansvarstagande. Vidare ser vi att du som person är noggrann, snabblärd, pålitlig och strukturerad.

Känner du igen dig? Varmt välkommen att ansöka redan idag, vi tillämpar en löpande urvalsprocess!

Om Studentwork
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 jan 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.