Jobba som förskolevikarie i Stockholm med 75% garanterad arbetstid!

Jobba som förskolevikarie i Stockholm med 75% garanterad arbetstid!

Ta chansen att utvecklas som person genom detta meningsfulla och utvecklande jobb som lärarvikarie!
Som studentvikarie får du all utbildning och coachning du behöver för att lyckas i din roll. Vi erbjuder onlineutbildningar i bland annat pedagogik och ledarskap.

Som lärarvikarie ställs du ofta inför nya situationer och nya människor. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, exempelvis som idrottsledare eller liknande. Du är duktig på att planera och gillar att ta ansvar, för dig själv så väl som för grupper.

Vi tror att du är duktig på att ta människor och har en hög social kompetens. Du sätter dig snabbt in i nya situationer och trivs i att lära känna nya människor och miljöer.

Dina arbetsuppgifter
Som anställd lärarvikarie på Studentvikarie arbetar du genom Studentvikarie på någon av våra hundratals samarbetsskolor i och runt om Stockholm. Ute på skolorna bedriver du undervisning med hjälp av ordinarie lärares lektionsplaneringar. Vi har samarbete med sju olika kommuner i Stockholmssregionen och samtliga större friskolekoncerner.

Det är viktigt att du är bekväm i att tala inför grupper och ledarskapsrollen. Att ha tidigare erfarenheter av att leda grupper med barn eller ungdomar är ett stort plus. Du kommer främst tillsätta uppdrag inom förskola och fritidshem och inte få uppdrag där du inte känner att du har rätt kunskaper kring ämnet/årskursen.

En vanlig arbetsdag går ut på att du genom vår support får veta vilka uppdrag du ska ta, antingen på morgonen eller dagen innan. Du får tillgång till ordinarie lärares lektionsplaneringar och betald förberedelsetid för att på bästa sätt kunna förbereda dig innan eleverna kommer. Vår support finns alltid till hands och hjälper dig om du har några frågor under ditt uppdrag.

Just nu har vi många förskolor i Huddinge, Botkyrka och Haninge som söker förskolevikarier.

Rekryteringar till tjänsten sker löpande, vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Wickstedt
Telefon 010-498 99 50
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentvikarie matchar skolor med lärarvikarier via en egenutvecklad digital plattform. Vi utbildar och coachar dig på din resa som studentvikarie. Du får chansen att bli en positiv kraft i svensk skola. Majoriteten av våra medarbetare studenter, men det är inget krav för denna tjänst.
Se mer om vår verksamhet på:
www.linkkle.com/studentvikarie
Varmt välkommen till oss!