Jobba som lärarvikarie 25-100% under höstterminen!

Jobba som lärarvikarie 25-100% under höstterminen!

Studentvikarie matchar utbildare med lärarvikariat hos hundratals skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Just nu söker vi dig som vill arbeta heltid som lärarvikarie.

Utifrån dina preferenser matchar vi dig med uppdrag. Hos oss kan du arbeta som expressvikarie på olika skolor eller med en heltidstjänst på en och samma skola.

Att jobba som lärarvikarie är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke. Hör våra studentvikarier om sina erfarenheter eller vad våra samarbetsskolor tycker om att arbeta via oss: www.instagram.se/studentvikariesverige

När du ansluter dig får du en introduktionsutbildning samt möjlighet att ta del av inspirerande och roliga aktiviteter tillsammans med andra studentvikarier i vårt community.

Våra förväntningar på dig

Du har avslutat gymnasieexamen. Erfarenhet av lärarvikariat eller eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav. Du behöver inte vara student för att jobba via oss.

Rekryteringar till tjänsten sker löpande, vi ser fram emot din ansökan.

Ansök idag för att få tillgång till appen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://studentvikarie.se/
Sista ansökningsdag 7 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentvikarie matchar utbildare med lärarvikariat hos skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Genom appen kan du enkelt extrajobba som lärarvikarie när det passar dig - ange ämnen, årskurser och tider som du är instresserad av! Med över 2 000 anslutna finns vi i de många regioner i Sverige. Vi har specialiserat oss på att hjälpa skolor att på ett enkelt och kvalitativt sätt komma i kontakt med engagerade studenter och behöriga lärare. Genom att bygga en organisation och plattform med fokus på flexibilitet, snabbhet och valfrihet har vi på kort tid lyckats engagera tusentals inspirerande personer till att arbeta i svensk skola. Studentvikarie är auktoriserad arbetsgivare av Almega Bemanningsföretagen.

- Årets sociala innovation 2015
- Årets Samhällsentreprenör 2017
- 3:e plats Årets Unga Företagare 2018