Jobba som förskolevikarie via appen när du vill!

Jobba som förskolevikarie via appen när du vill!

Studentvikarie matchar utbildare med vikariat hos hundratals förskolor genom en egenutvecklad mobilapp. Genom oss kan du enkelt extrajobba som vikarie i förskolan när det passar dig.

Utifrån dina preferenser får du tips på uppdrag, och du väljer givetvis själv när du vill jobba. Hos oss finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig några timmar, till heltidstjänster under längre vikariat.

Att jobba som vikarie är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke. Hör våra studentvikarier om sina erfarenheter eller vad våra samarbetsskolor tycker om att arbeta via oss: www.instagram.se/studentvikariesverige

När du ansluter dig får du en introduktionsutbildning samt möjlighet att ta del av inspirerande och roliga aktiviteter tillsammans med andra studentvikarier i vårt community.

Våra förväntningar på dig

Du har avslutat gymnasieexamen. Erfarenhet av lärarvikariat eller eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav. Du behöver inte vara student för att jobba via oss.

Rekryteringar till tjänsten sker löpande, vi ser fram emot din ansökan.

Ansök idag för att få tillgång till appen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://studentvikarie.se/
Sista ansökningsdag 7 sept 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentvikarie matchar utbildare med lärarvikariat hos skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Genom appen kan du enkelt extrajobba som lärarvikarie när det passar dig - ange ämnen, årskurser och tider som du är instresserad av! Med över 2 000 anslutna finns vi i de många regioner i Sverige. Vi har specialiserat oss på att hjälpa skolor att på ett enkelt och kvalitativt sätt komma i kontakt med engagerade studenter och behöriga lärare. Genom att bygga en organisation och plattform med fokus på flexibilitet, snabbhet och valfrihet har vi på kort tid lyckats engagera tusentals inspirerande personer till att arbeta i svensk skola. Studentvikarie är auktoriserad arbetsgivare av Almega Bemanningsföretagen. - Årets sociala innovation 2015 - Årets Samhällsentreprenör 2017 - 3:e plats Årets Unga Företagare 2018