Yrkesvägledare sökes till Stockholm

Yrkesvägledare sökes till Stockholm

Tycker du om att jobba med människor? Vill du hjälpa andra att välja yrke och utbildning? Då kanske jobbet som studie- och yrkesvägledare skulle passa dig.

Information om uppdraget:

Yrkesvägledare kan göra stor skillnad för personernas studie- och yrkesval. Yrkesvägledning kan också minska antalet val som sker på grund av fördomar och vanor.

Yrkesvägledare arbetar på en grund- eller gymnasieskola har mycket kontakt med elever, men även med lärare och föräldrar. Ibland informerar vägledaren grupper av elever eller föräldrar och ibland har de individuella samtal. SYV kan också ha Gruppvägledning; under gruppvägledning för man samtal i grupp och/eller gör gruppvägledningsövningar. SYV ger ofta också stöd åt lärare och annan skolpersonal i deras studie- och yrkesorienterande insatser.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som yrkesvägledare bör du ha en akademisk utbildning och läsa yrkesvägledarprogrammet Du trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se