Webbutvecklare med fokus på frontend och UX!

Webbutvecklare med fokus på frontend och UX!

Vill du jobba med webbutveckling i ett växande företag? JP Infonet söker nu en utvecklare som är en stjärna på frontend och UX design.

Information om uppdraget:

JP Infonet är ett innovativt informations- och kunskapsföretag. Just nu söker de tillökning till deras teknikutvecklingsgrupp i Stockholm i form av en webbutvecklare med fokus på frontend och UX-design som vill jobba med att utveckla deras tjänster. Som frontendutvecklare kommer du bli en viktig del av gruppen och driva deras gränssnitts- och UX utveckling. Du får gärna vara duktig på interaktionsdesign. Företaget jobbar i en .NET och Episerver miljö.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

Vi söker dig som
  • Vill jobba med gränssnittsutveckling, UX och interaktionsdesign.
  • Eftergymnasial utbildning inom IT, data, programmering eller systemutveckling
  • Erfarenhet av frontendutveckling med HTML, CSS och JavaScript.
  • Kunskap om andra webstandarder från W3C och WHATWG.
  • Kunskap om tillgänglighet, prestanda och webbläsarkompatibilitet.
  • Är intresserad av ett agilt arbetssätt.
Som person är du initiativrik, drivande och en bra lagspelare. Du är intresserad av att jobba kvalitetsmedvetet och vara drivande i förbättringsarbetet. Eftersom du kommer ha många kontakter både internt och externt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Företaget är beläget i fina lokaler i Gamla Stan och erbjuder dig ett spännande jobb med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. Du kommer att få möjlighet att hålla dig uppdaterad inom ditt område genom utbildning, certifiering, konferenser och seminarium.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer att bli direkt anställd av JP Infonet. Det här är en löpande process som kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat för jobbet.

Om arbetsgivaren:

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag som har funnits sedan 1999 och är idag den största leverantören av juridisk information till landets kommuner och landsting. Företaget har många användare framförallt inom den offentliga sektorn, företag och advokatbyråer. Företaget presenterar all information på nätet. Det gör det möjligt för dem att få den anpassning och den täckning som deras kunder vill ha. Det gör det också möjligt för dem att alltid vara aktuella. Ändringar i lagar och förordningar uppdateras omedelbart, nyheter presenteras varje arbetsdag. http://www.jpinfonet.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se