Vill du få betalt för att titta på hockey? Då har vi tjänsten för dig!

Vill du få betalt för att titta på hockey? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker dig som har ett intresse för hokey och som tycker om att följa matcher på TV.

Information om uppdraget:

Tjänsten som mediebevakare innebär att du på Friends Arena kommer att övervaka matcher från SHL. Matchhändelser rapporteras genom snabba klick i datorn.

Uppdraget startar igång i samband med att SHL drar igång och arbetstiderna kommer variera beroende på spelschemat där det både vardagar och helgpass förekommer.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna jobba 2-3 pass i veckan under hela säsongen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för svensk elithockey och är allmänt intresserad av sporten. Du ska vara punktlig och noggrann med tider då det är ytterst viktigt på grund av att matcherna är live. Du ska kunna uttrycka dig bra i både tal och skrift samt vara stresstålig och snabbtänkt. Är du rätt person? Sök då tjänsten redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se