Vikarier sökes till framtida uppdrag inom Stockholms område

Vikarier sökes till framtida uppdrag inom Stockholms område

Nu söker vi dig som brinner för barnens utveckling och lärande. Vi erbjuder tjänster inom världens kanske viktigaste jobb. Vi söker vikarier till ett antal tjänster inom förskola, grundskola och gymnasieskola.

Information om uppdraget:

Som lärarvikarie du blir anställd av StudentConsulting och arbetet utförs som en del av Stockholms område på veckodagar under dagtid. Arbetstiderna kan variera utifrån kundens behov.

Detta söker vi:

När vi rekryterar vikarier tittar vi i första hand på utbildning och erfarenhet men också personlig lämplighet. Personliga egenskaper som du behöver för att trivas i rollen som vikarie är god samarbetsförmåga, kunna agera på egna initiativ, vara en stabil och förtroendeskapande person samt ha tydlig och rak kommunikation. För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister, beställ ett redan innan första personliga mötet.

Låter detta intressant? Sök redan idag då vi intervjuar löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com