Vi söker säljare till ett härligt företag vid Karlaplan

Vi söker säljare till ett härligt företag vid Karlaplan

Vill du vässa dina kunskaper inom kommunikation? Är du dessutom utåtriktad, målfokuserad, klar med studier och skicklig på att knyta nya kontakter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu säljare som vill lära sig och utvecklas inom ett modernt bolag! Vår kund är väldigt mån om att personalen trivs på sitt arbete vilket gör att de satsar på att skapa en hög delaktighet på arbetsplatsen och möjlighet till stor personlig utveckling. De anställda på kontoret är ett härligt och ungt team med högt i tak! Vi söker dig som är driven, initiativtagande och ambitiös. De sitter i fina och fräscha lokaler vid Karlaplan.

Kunden är ett elbolag som har ambitionen att erbjuda sina kunder Sveriges lägsta elpriser. Här är miljön i stort fokus vilket innebär att företaget alltid strävar efter att arbeta klimatbaserat med förnyelsebar energi. Bolaget grundades i Norge och startade sin verksamhet i Sverige 2009.

I denna roll kommer telefonen och datorn vara dina främsta arbetsredskap. Du kommer främst att ringa utgående samtal till både tidigare, befintliga och nya kunder och blir därmed ansvarig för företagets kommunikation, marknadsbearbetning och försäljning.

Vi erbjuder en timlön plus provision.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan kl. 9-20, men kan variera beroende på veckodag. Rollen är på heltid och motsvarar en arbetsvecka på 38 timmar. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund som har kontor på Karlaplan. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag och kommer efter sex månader övergå till en direktanställning hos kunden

Detta söker vi:

Vi söker dig med en fullständig gymnasieutbildning. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service och sälj, med telefonen som främsta verktyg. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper! Vi ser att du är en vinnarskalle, tålmodig, serviceinriktad, effektiv och en god relationsskapare. För att lyckas i tjänsten ser vi att du trivs att arbeta efter uppsatta mål och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ och behärskar både svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Det ett krav att du har grundläggande datorkunskaper och kan hantera Officepaketet. Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se