Vi söker nu en serviceinriktad butikssäljare till FF Kakel i Skärholmen!

Vi söker nu en serviceinriktad butikssäljare till FF Kakel i Skärholmen!

Är du en person som har en god känsla för service och brinner för att hjälpa kunder att hitta rätt produkt? Är du dessutom kreativ och förtroendegivande? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för FF Kakels räkning en butikssäljare på heltid till deras showroom som är beläget i Skärholmen. FF Kakel är en butik som säljer kakel där konceptet är att kunder som bokas in ska kunna sätta sig tillsammans med dig som säljare och prata igenom sina visioner, sin stil och vad för önskemål man har. Varje kund ska kunna erbjudas ett personligt möte

FF kakel är en butik som säljer kakel, klinker och viss badrumsinredning. Konceptet är att genom tidsbokade möten sätta sig ned tillsammans med kunden och prata igenom visioner, stil och önskemål de har för sin renovering eller projekt. Där du som säljare har en rådgivande roll och hjälper kunden fram i processen av deras val.
Varje kund ska erbjudas ett personligt möte.

I rollen som butikssäljare kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå utav:
  • Bokade kundmöten i butik
  • Offertskrivning och beställning av kundorder
  • Servicelösning kring kakel och klinker
  • Inspirera kunden
  • Daglig mailkontakt med kunder
  • Ge ett professionellt bemötande
  • Säkerställa att lokalen alltid är snygg och ren för kunderna
Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiderna är måndag-fredag 09:00 - 18:00.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av FF Kakel.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom service från butik eller sälj. Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av liknande roll inom branschen. Som person söker vi dig som är ansvarsfull, har ett sinne för kreativitet och innehar en känsla för kundservice då detta är ytterst viktigt för att bibehålla en hög kvalité gentemot kunderna.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag! Vi arbetat med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person!

Sökord: Butik, Butiksäljare

Sökord: Butik, Butiksäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com