Vi söker en orderadministratör som vill vara en del av Seriline!

Vi söker en orderadministratör som vill vara en del av Seriline!

Är du kommunikativ, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt? Vill du arbeta med att ge kunden en ökad trygghet med fokus på säkerhet som innehar exklusiva lösningar? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för en kunds räkning en orderadministratör till Seriline som är beläget i Bromma. Seriline är ett svenskägt företag med fokus på identitets- och accesshantering. Seriline arbetar med egenutvecklade mjukvaru- och webblösningar, säkerhetssystem, hårdvaror samt tjänster som förenklar flöden till användarvänliga processer med sekretess och integritetshantering av identiteter.

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och noggrann i dina processer där kvalité och kontinuerlig utveckling är av stor vikt. Du klarar att hantera flertalet aktiviteter parallellt men tummar aldrig på kvalitén oavsett om det är i kundbemötande eller kvalité på producerade produkter. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mån-fre 08:00 - 17:00.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Kommunikation med kund (digitalt samt telefon)
  • Packa och färdigställa kundorder
  • Hantera inköp
  • Arbetsuppgifter kopplat till inleveranser
Detta söker vi:

Goda kunskaper inom engelska och svenska i både tal och skrift är av stor vikt för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är nyfiken på att lära och driven av att utvecklas. Erfarenhet från kundservice eller liknande arbeten som orderadministratör är meriterande.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd via vår kund och vi på StudentConsulting enbart sköter rekryteringsprocessen.

Låter tjänsten intressant? Skicka din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Orderadministratör

Sökord: Orderadministratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com