Vi söker en Truckförare med A+B behörighet

Vi söker en Truckförare med A+B behörighet

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att jobba som truckförare och vill ha ett roligt och fysiskt arbete där du främst arbetar i utomhusmiljö. Krav för tjänsten är att du har truckkort A+B.

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en truckförare. Krav för tjänsten är truck-kort för motvikts truckar (truckkort B). Har du erfarenhet av av Linde´s truckar med två-pedals system är detta meriterande. Vår kund är belägen i Tullinge och är verksamma inom byggfackhandel. De tillhandahåler trä- och byggvaror med hög service, kunskap och kvalité till byggföretag och är etablerade över hela i Sverige samt i Norge och Danmark. Arbetstiderna är förlagda mellan 06.00-16.00 mån-fre.

I denna roll kommer du bland annat att:
  • Köra motviktstruck
  • Hålla efter på brädgården
  • Ta emot och fylla på varor
  • Hjälpa både privat- och företagskunder
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med start i mitten på mars.

Låter denna tjänst som något för dig? Skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har god samarbetsförmåga och en hög känsla för service. I din roll som truckförare/lagermedarbetare kommer du att arbeta i en brädgård där det förekommer tunga lyft. Det är därför viktigt att du har en god fysik, utan tidigare skador i rygg eller knän. Du är inte rädd att hugga i där det behövs. Vidare är det bra att ha god materialkännedom inom byggbranschen. Stor vikt läggs vid dina personlighet och att du är en lagspelare som vill vara del av ett härligt sammansvetsat team. Behörighet att köra motviktstruck är ett krav (A+B). Noggrannhet och struktur är egenskaper som också efterfrågas. Vi ser gärna att du bor i, eller i närheten av Tullinge och på ett lätt sätt kan ta dig till arbetsplatsen.

Meriterande med C-körkort.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se