Vi söker en B2B administrativ CS-roll med stenkoll till Pharmadivisionen!

Vi söker en B2B administrativ CS-roll med stenkoll till Pharmadivisionen!

Besitter du tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänst? Är du en noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och snäll person? Då har vi rätt tjänst för just dig på Bausch & Lomb!

Information om uppdraget:

Bausch + Lomb är en av de största globala leverantörerna av läkemedel och medicinteknik för ögonhälsa. Bausch & Lomb Nordic AB, med ca 55 kollegor, säljer och marknadsför bland annat kontaktlinser, läkemedel, instrument och utrustning för ögonkirurgi till återförsäljare och vårdgivare i alla Nordiska länder. Bausch + Lomb är en del av det multinationella läkemedels- och medicinteknikföretaget Bausch + Lomb med ca 12 0000 anställda.

I rollen som Kundtjänstmedarbetare med särskilt fokus på Pharma-divisionen blir du del av ett lokalt kundtjänst-team bestående av sex kollegor. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer primärt vara riktade mot service till Apoteks-kunder bland annat med att ta emot och registrera beställningar följa upp leveranser med kontaktpunkter i såväl Norden som kollegor i Europa, hantera reklamationer, ge statusuppdateringar och information till såväl kunder och kollegor på sälj och marknad. Du kommer också ta hand om administrativa uppgifter samt vara back-up till de två andra avdelningarnas kundtjänstkollegor. Kontakt med kunder sker primärt via mail men också över telefon. På grund av ett pågående systembyte innefattar även uppgifterna en hel del manuellt arbete bland annat i Excell vilket ställer höga krav på en god förmåga att kunna se siffermönster och avvikelser. Du kommer ha ett nära samarbete med samtliga avdelningar inom bolaget som värderar ett gott samarbete tillsammans mycket högt.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund Bausch & Lomb med kontor beläget i Münchenbryggeriet på Södermalm. Kontorstider tillämpas, när du är fullt upplärd finns möjligheter att arbeta hemifrån upp till två dagar per vecka. För bästa möjliga uppstart kommer du få en gedigen introduktion av rollen och företaget. För att vara aktuell för rollen krävs det att du är tillgänglig på heltid. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, julia.edholm@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att klara av rollen krävs det att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänst B2B. Vi ser att du har erfarenhet av, och tycker om att arbeta med, något mer komplexa ärenden med uppföljningar och kontroller, du har gärna arbetat inom pharmaindustrin eller något annat reglerat område där noggrannhet och lagefterlevnad är av vikt. Vidare har du goda generella datorkunskaper, och kan arbeta i Excell och Word. Vi ser gärna att du bidrar till energi och positivitet inom teamet och kan agera med en hög effektivitet. Som person trivs du med ordning och reda, är trygg i dig själv och är orädd för att kontakta kunder och kollegor i Norden men även utanför via telefon och mail gällande diverse ärenden. Vi ser att du är naturligt ansvarstagande, metodisk och noggrann i ditt arbete. Du brinner för att leverera hög service och har en god arbetsmoral. Rollen kräver att du måste kunna kommunicera flytande i tal och skrift i svenska och engelska med kunder och kollegor, andra nordiska språk därutöver är meriterande.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, urval hanteras löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com