Vi söker duktiga studenter som vill jobba som B-chaufförer i Haninge!

Vi söker duktiga studenter som vill jobba som B-chaufförer i Haninge!

Är du student och i behov av en extra inkomst? Har du B-körkort och vana av att köra i Stockholm? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i södra Stockholm. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att hämta/lämna paket med budbil i södra Stockholm samt i city. Varje arbetspass utgår från vår kunds terminal i Länna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ge transportservice gentemot kunder, dvs hämta/leverera gods
  • Sortera, packa, lossa och lasta gods.
Vår kund har ett stort behov på tisdag - fredag 16:30-22:00 och lördagar 09:30-15:00, så för att vara aktuell för tjänsten krävs det att sökande i regel kan arbeta dessa dagar. Ytterligare ett krav är att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på denna tjänst.

Detta söker vi:

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.Vi söker dig som har B-körkort, stor vana av bilkörning i Stockholms innerstad och söderort, bra lokalkännedom och gärna tidigare erfarenhet av arbete som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Länna så att du kan ta dig till jobbet på ett enkelt sätt.

Sökord: B-chufför, Budbil, Budbilsförare

Sökord: B-chufför, Budbil, Budbilsförare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com