Vi söker dig som vill vara med och digitalisera en bransch!

Vi söker dig som vill vara med och digitalisera en bransch!

Är du en duktig webbutvecklare med kunskap inom programmering och systemutveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en webbutvecklare till vår kund som är en upplevelseklubb med inriktning på militärt och militärhistoria. Man erbjuder sina medlemmar en miitärhistorisk tidning både i tryckt och digital form. Kunden är inom liknande organisationer en förebild för arbete med digitalisering. Det finns idag en liten, men väldigt proriterad utvecklingsavdelning där man som utvecklare har väldigt fria tyglar och en strävan efter att prova nya vägar.

Som utvecklare arbetar du med systemutveckling och programmering i både front-och back-end miljö. Teamet består idag av tre utvecklare och söker nu en fjärde. Kontoret ligger vid KTH och arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Tjänsten är ett konsultupdprag vilket betyder att man blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behövs ingen akademisk utbildning men det är givetvis meriterande. Likaså om du arbetslivserfarenhet. Du behöver ha goda programmeringskunskaper och ett stort intresse för systemutveckling. Språk och ramverk som du bör ha goda kunskaper inom är bland annat Javascript, Serverless AWS, Laravel och PHP. Det är även meriterande om du har erfarenhet av applikationsutveckling. Du får gärna ha ett militärt engagemang men är givetvis inget krav. Som person är du nyfiken, driven och gillar utmaningar. Stämmer beskrivningen in på dig! Tveka inte att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se