Vi söker biljettutdelare och citattagare till Restaurangexpo!

Vi söker biljettutdelare och citattagare till Restaurangexpo!

Är du social och har lätt för att prata med folk? Kan du prata flyttande svenska och har ett intresse för att skriva? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu mässpersonal inför ett kortare uppdrag under vecka 4 samt vecka 5. Arbetsuppgifterna involverar att dela ut biljetter på stan, runt om i olika grossistområden samt utvalda områden och sälja in mässan. På arbetet kommer du jobba tillsammans med en annan person och eftersom man använder bil för att ta sig runt till de olika områdena behöver du inneha körkort. Under de två sista dagarna, 30e samt 31a januari, kommer du gå runt på mässan och samla in citat från både besökare och utställare.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du ska vara svensktalande och kunna skriva och stava utan problem. Vi ser att du är social, utåtriktad och gillar att ta kontakt med nya människor. Det är viktigt att man är tillgänglig alla vardagar mellan den 21a januari till och med 31a januari.

Arbetstiderna för tjänsten är:
21-25 januari 8-17
28-29 januari 8-17
30-31 januari 10-17

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd av oss på StudentConsulting men jobbar åt vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Det är ett krav att du är tillgänglig hela arbetsperioden samt att du har B-körkort och kan köra i stan utan problem. Du ska prata och skriva svenska flytande och vi ser gärna att du har ett intresse för att skriva, starkt meriterande om du har någon skrivutbildning sedan tidigare inom journalistik eller liknande. Vi ser att du är social och utåtriktad samt gillar att ta kontakt med nya människor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se