Vi söker Finsktalande kundtjänstmedarbetare till UPS!

Vi söker Finsktalande kundtjänstmedarbetare till UPS!

Brinner du för att ge högkvalitativ service och vill vara med på resan och bidra till en kundtjänst i världsklass? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

UPS är en global ledare inom logistik och erbjuder ett brett utbud av lösningar inklusive transport av paket och gods, underlättande av internationell handel och införande av avancerad teknologi för att mer effektivt hantera affärsvärlden. De är verksamma i mer än 220 länder och territorier och har förbundit sig att föra vår värld framåt genom att leverera det som är viktigt. Från och med som en liten budtjänst som startades av företagsamma tonåringar och ett lån på 100 USD, är UPS och dess mer än 500 000 UPS:are runt om i världen en transport- och logistikledare som erbjuder innovativa lösningar till kunder, stora som små.

UPS Sweden AB kommer i början av 2022 att öppna kundtjänstavdelning i Järfälla. Därför söker vi nu för UPS räkning dig som vill vara med på resan! Som kundtjänstagent för UPS kommer du arbeta brett med huvudfokus att ge högkvalitativ service till deras kunder. Du kommer främst ta emot ärenden via telefon från UPS finska kunder. Du kommer exempelvis att hantera samtal gällande:
  • Paketspårning
  • Leveranser
  • Fakturering
  • Reklamationer
  • Ombokningar av leveransställen
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av UPS och vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov. Arbetstiderna varierar mellan 07 - 19 på vardagar, där du kommer utgå från UPS kontor i Järfälla. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning. Vidare ser vi även gärna att du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Har du erfarenhet från transportbranschen är detta meriterande. Du har god system- och datorvana och är van vid att arbeta i olika system samtidigt. Vi ser också att du har goda kunskaper i Office-paketet och uttrycker dig väl i tal och skrift på både finska och engelska.

Som person är du van att arbeta i ett högt tempo och mot tydligt uppsatta mål. Du är trygg och empatisk person som tycker om att hjälpa och bemöta kunder. Du sätter dig snabbt in i nya processer och system och är en riktig teamplayer som tycker om "multitasking". Du är lösningsorienterad och har lätt för att knyta kontakter. Som person tar du ägandeskap över ditt arbete och ser till att ge kunder den allra bästa service.

Då UPS är ett säkerhetsklassat företag så kommer de att begära in utdrag ur belastningsregistret före anställning.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com