VD assistent sökes till konsultbolag!

VD assistent sökes till konsultbolag!

Är du ansvarstagande, självständig och ambitiös? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa företag att nå sina strategiska mål. Bolaget arbetar med bedömning och situationsanalys och stöttar företag med bland annat strategisk utveckling, ledarskapsutveckling och organisationsstruktur.

I denna roll kommer du att tillhöra ett litet team med kontor på Karlavägen i centrala Stockholm. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att ta hand om lättare administration, sortera och hantera rapporter samt förbereda presentationsmaterial ut till externa företag. I rollen ingår det även att svara i telefon, samt hjälpa till att hantera bolagets performance management 360 system. Man ska även utföra lättare transkribering samt sammanställa muntliga rapporter skriftligt.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara ansvarstagande, självständig i ditt arbetssätt och motiveras av att leverera. Vidare ska du vara självgående, ordningssam och våga ta egna beslut. Du ska även ha god datorvana och vara trygg med telefonen som främsta verktyg. Då det i rollen förekommer externa kontakter är det ett krav att du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Då det inte är krav på tidigare erfarenhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vidare ser vi att du är tydlig i din kommunikation.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se