Utbildad eller snart färdigutbildad lärare/barnskötare?

Utbildad eller snart färdigutbildad lärare/barnskötare?

Tar du snart examen från Barn- och fritidsutbildningen/lärarutbildningen och önskar fortsätta utveckla din kunskap i praktiken, genom ett jobb inom förskola, grundskola eller gymnasium? Då har du hittat rätt!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting arbetar tillsammans med Södertörns kommunala förskolor samt grund- och gymnasieskolor. Att arbeta inom Södertörns kommuner innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Därför söker vi från och med augusti dig som studerar till lärare och vill arbeta i Södertörns kommuner (Botkyrka, Tyresö, Huddinge, Haninge, Nynäshamn). Vi erbjuder tjänster inom förskola, grundskola/fritids samt gymnasieskola. Det är fördelaktigt om du kan tänka dig att arbeta med alla åldrar. Arbetstiderna är förlagda vardagar, dagtid. Anställningarna är aktiva under terminerna, och löper fram till loven.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd hos StudentConsulting och arbeta på olika skolor/förskolor som konsult/vikarie. Arbetet sker på skolorna, förskolor och gymnasier inom Södertörns kommuner.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid eller extra. Du vill arbeta inom förskolor och/eller grundskolor samt gymnasieskolor där du kommer att ingå i en vikariepool. Behovet kan uppstå med kort varsel, redan samma morgon vilket innebär att din flexibilitet är av största vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
  • Lugn och empatisk
  • God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
  • Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
  • Positiv och kreativ
Du besitter en gymnasial utbildning inom Barn- och fritid. Vidare har du goda kunskaper att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning eller studerar en just nu men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister och 2 referenser.

Låter det här som något för dig? Ansök då idag, intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com