Uppräkningspersonal sökes för direktrekrytering till Loomis i Sollentuna!

Uppräkningspersonal sökes för direktrekrytering till Loomis i Sollentuna!

Är du noggrann och effektiv med ett öga för detaljer? Trivs du att arbeta med monotona arbetsuppgifter och söker nattarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För Loomis räkning söker vi nu Uppräkningspersonal till Sollentuna. Som uppräkningspersonal bär du ett stort ansvar. Du kommer utföra uppdrag åt bland annat banker och handel tillsammans med ditt team av härliga kollegor. Ni kommer att med hjälp av maskiner sköta uppräkning av valuta, slutbokning av dagskassor, äkthetskontroll av kontanter, hantering av ordrar från kunder samt packning av växel. Arbetet är förlagt under 4 vardagsnätter i veckan om skift på ca 10-12 timmar. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du anställs direkt av Loomis.

Loomis är mycket mån om att personalen trivs i sitt arbete. Företaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och chansen att både växa i din roll, med fler arbetsuppgifter och större ansvar, eller vidare till en helt ny roll inom företaget. För dig som har driv och engagemang finns förutsättningarna att komma väldigt långt i organisationen då Loomis har blivit utsedd till ett av Sveriges karriärföretag 5 år i rad.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är 18 år eller äldre och ha fullgjort en gymnasieutbildning eller liknande. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift, samt är ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi. För att trivas på Loomis tror vi att du är en ärlig och lojal teamspelare. Arbetet som uppräknare kräver även att du är stresstålig, serviceinriktad och noggrann.

För den här tjänsten är det starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen eller tidigare har jobbat på lager. Du trivs mycket bra med monotona arbetsuppgifter, är i god fysisk form samt söker ett arbete under nattetid.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se