Ung och hungirg arbetsledare sökes till Global Fastighetsservice AB!

Ung och hungirg arbetsledare sökes till Global Fastighetsservice AB!

Gillar du att ta ansvar? Drivs du av att leda människor framåt? Då är detta jobbet för dig! Sök tjänsten som arbetsledare för Global Fastighetsservice redan idag!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för vår kunds räkning två stycken arbetsledare med placering i Stockholm. Som arbetsledare kommer du ha personalansvar för arbetsgrupper på 1-8 personer.

Arbetet som arbetsledare innebär att du:
  • Motiverar och leder arbetslagen till att nå goda resultat
  • Planerar och fördelar arbetet i grupperna
  • Arbetar för att skapa en trivsam arbetsplats och en god arbetsmiljö för de anställda
  • För en löpande dialog med anställda och kunder
  • Jobbar kontinuerligt mot uppsatta mål
  • Säkerställer att god kvalitet upprätthålls i arbetet
Detta söker vi:

Vi söker dig som:
  • Har några års tidigare erfarenheter av arbetsledning, personalansvar eller liknande
  • Har PRYL-utbildning eller är SRY-certifierad
  • Är självständig och initiativtagande, noggrann och stresstålig
I tjänsten som arbetsledare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som arbetsledare vill vara delaktig i att bygga en kultur där trygghet, tillväxt och kundbemötande värderas högt. Vi tror att du är en god ledare med en vilja att utveckla och engagera arbetsgrupperna i deras arbetsroller. Du är uppmärksam och noggrann och ser till anställdas och kunders behov. Du har en god förmåga att planera, genomföra, leverera och följa upp uppsatta mål och resultat. En stor portion flexibilitet och känsla för service är viktigt i denna tjänst. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Utöver detta är det krav på B-körkort, goda kunskaper i svenska både i tal och skrift och datorvana.

Om arbetsgivaren:

Med snart 30 års branscherfarenhet och ca 110 anställda är Global Fastighetsservice idag ett av Stockholms äldsta och största lokalvårdsföretag. Här skräddarsys kundunika lösningar inom de tre verksamhetsgrenarna; lokalvård, utemiljö och byggsupport. Deras kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och företag. Global Fastighetsservice tar en aktiv roll i de områden där de är verksamma. Fastigheter och områden ska vara levande och fungerande, trygga och trivsamma för människor som bor och arbetar där.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se