Underwriting Assistant sökes till internationellt företag!

Underwriting Assistant sökes till internationellt företag!

Är du noggrann och strukturerad med ett öga för detaljer? Vill du arbeta i ett internationellt företag? Då har vi tjänsten som Underwriting Assistant för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksam inom försäkringsbranschen och arbetar på internationell basis. Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som Underwriting Assistant. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer dels omfattas av;
  • Administration/backoffice
  • Skatteberäkningar
  • Utfärda försäkringsbrev
  • Fakturering
  • Kommunikation med mäklare
  • Skicka offerter
  • Juniora underwriting uppgifter
  • Beställa kontorsvaror
Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas starta 1 september 2022. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och övertag till kunden. Arbetstiderna är 08-17 där möjlighet till flex finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat på eftergymnasialnivå där det är meriterande om du studerat inom ekonomi eller juridik. Det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet, exempelvis inom finans- eller försäkringsbranschen. Vi söker dig som är noggrann, analytisk och ordningsam med öga för detaljer. Du är självgående och driven i ditt arbete, du klarar av att planera och strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel. Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du på kontoret pratar svenska men koncernspråket är engelska. För vår kund är det viktigast hur du är som person; noggrann, självgående och driven. Låter det här som en tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: ekonomiassistent, juridik, ekonomi, heltid

Sökord: ekonomiassistent, juridik, ekonomi, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com