Troax Nordic AB söker en teknisk säljare av maskinskydd!

Troax Nordic AB söker en teknisk säljare av maskinskydd!

Har du erfarenhet inom industri och försäljning och söker en ny utmaning? Är du tekniskt kunnig och en relationsskapande person? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Troax Group AB är idag världens största aktör inom nätpanelslösningar för inomhusbruk. Produkterna är hållbara, innovativa och håller högsta kvalitet, och de används till maskinskydd, lager- och industriväggar samt förråd. Vi startade i Hillerstorp 1955, och här har vi fortfarande vårt huvudkontor och större delen av vår produktion. Idag omsätter i ca 252MEur och vi är cirka 1 100 medarbetare och vi finns i 45 länder.

Till region Stockholm, mellan och norra Sverige och marknadssegmentet "Maskinskydd" söker vi för Troax räkning en engagerad, målinriktad, teknisk och serviceinriktad säljare som vet hur man skapar och utvecklar långsiktiga kundrelationer.

Som säljare kommer du att arbeta inom segmentet "Maskinskydd" mot kunder inom industrin med fokus på automation. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Kundbearbetning av nya och befintliga kunder som t. ex Integratörer, automationsföretag och slutkunder i Stockholm, mellan och norra Sverige.
  • Projektrelaterade besök med uppmätning och framtagning av förslag på maskinskyddslösningar
  • Skapande av tekniska lösningar med hjälp av våra ritverktyg
  • Offerter och uppföljning
  • Förhandlingar
  • Service till våra kunder genom hela säljprocessen
Detta är en långsiktig direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd i Troax Nordic AB med kontor beläget norr om Stockholm. Du kommer bli en del av ett engagerat och drivet team där det är av största vikt att man är självgående och motiverad. Kontorstider tillämpas och rollen förväntas starta upp på heltid så fort vi funnit rätt kandidat, där det finns möjlighet till distansarbete. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av försäljning, helst inom industribranschen där du exempelvis har arbetat som innesäljare. Du har god teknisk kunskap kring branschen och är bekväm med att arbeta i en självgående roll. Som person har du en förhandlingsvana och är självständig i dina affärer. Rollen kräver att du har god datorvana och är skicklig administrativt, samt att du har en förståelse för ritningar. Utöver detta är du även flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du driven och serviceminded i din natur. Du har ett högt arbetstempo och trivs i en miljö med högt i tak. Du är självständig i ditt arbete och trivs med en roll där du får utmanas, både mot dig själv och andra. Du är ordningsam och strukturerad, men även social, förtroendegivande samt en fena på att skapa nya kontakter!

Låter detta som din tjänst? Ansök idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com