Treasury Analyst sökes omgående!

Treasury Analyst sökes omgående!

Är du prestigelös, analytisk och driven? Vill du vara med och utveckla en treasury-avdelning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning en Treasury Analyst. Vår kund är ett kreditmarknadsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder företags- och fastighetskrediter, företagsleasing och konsumentkrediter. Rollen som Treasury Analyst är ny på bolaget där du själva kommer kunna forma en stor del av arbetet där möjligheter till utökade arbetsuppgifter finns. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat omfattas av;
  • Automatisera processer
  • Bygga och validera modeller
  • Hantera och analysera stora datamängder
  • Presentera data och analyser på ett lätt överskådligt sätt
  • Cash management & riskhantering
  • Vara behjälplig vid rapportering till myndigheter
Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och löper på tillsvidare. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras fina kontor på Hötorget i Stockholm. Möjlighet till att konsultuppdraget övergår till en fast anställning i bolaget finns. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som civilingenjör, ekonom, matematik/statistik eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten har du goda kunskaper i Excel och SQL. Har du erfarenhet från bank eller kreditmarknadsbolag ses det som meriterande. Som person är du prestigelös, strukturerad, kommunikativ och analytisk. Du har en stark vilja att utvecklas och lära dig nya moment inom ditt arbetsområde. Vidare är du självständig i ditt arbete men har samtidigt en god samarbetsförmåga. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com