Transportplanerare sökes omgående till Wiklunds i Lissma!

Transportplanerare sökes omgående till Wiklunds i Lissma!

Är du en driven och kommunikativ person som besitter en hög administrativ förmåga? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Wiklunds har en stor bredd av tjänster inom transporter, lagring, avfallshantering och bygglogistik. De har en god expertis inom dessa områden och är verksamma främst i Storstockholm och Uppsala. Wiklunds övergripande mål är att leverera enkla och optimerade logistikflöden, arbeta aktivt för en grön omställning samt bidra till trygga och säkra arbetsplatser både internt och externt.
Wiklunds erbjuder deras kunder helhetslösningar inom Bygglogistik, där de tillsammans med deras kunder effektiviserar processen med fokus på hög service, kostnadseffektivitet och säker arbetsmiljö för alla parter.

I rollen som Transportledare har du kontakten med Wiklunds kunder via telefon och mail och registrerar uppdragen i deras affärssystem. Du säkerställer att faktureringen blir gjord och hanterar eventuella krediteringar. Du har dialogen med Wiklunds chaufförer och stöttar dem i att uppdraget blir utfört och attesterar deras tider. I rollen har du även kontakten med dina transportledarkollegor på företagets andra orter och stödfunktioner i bolaget. Till ditt förfogande finns moderna verktyg och teknik. I denna roll har du möjligheten att påverka och vara med och bidra till en enhet som utvecklas och växer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst omfatta:
  • Transportplanering
  • Omvandla order till tjänst eller utförande
  • Kommunicera ut uppdrag till chaufförer
  • Samarbeta med interna kollegor
  • Övriga administrativa uppgifter
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på uppdrag hos Wiklunds med god chans till övertag. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp omgående och pågår tills vidare. För tjänsten tillämpas kontorstider mellan 7-16 och du kommer att arbeta på deras kontor i Lissma. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du utbildning inom logistik eller motsvarande arbetserfarenhet. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort och tillgång till bil. Du är en skicklig administratör och har lätt för att lära dig nya system, du har goda kunskaper i Office-paketet och då främst i Excel. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Wiklunds söker dig som är lyhörd och vet hur du ska anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har ett stort intresse av att leda andra och att skapa engagemang hos din omgivning. Som person är du driven, social, serviceinriktad och tycker kvalité och säkerhet är viktigt. Du är självgående och van vid ett högt tempo, är flexibel och har hög arbetsmoral. Du har förmågan att strukturera, planera, delegera samt prioritera ditt eget och andras arbete.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com