Tradera söker en Account Manager och Charity Lead!

Tradera söker en Account Manager och Charity Lead!

Vill du del av ett positivt och engagerat säljteam? Nu växlar Tradera upp ytterligare och söker dig som vill arbeta med försäljning och driva projekt och samarbeten med välgörenhetsorganisationer!

Information om uppdraget:

Tradera är Sveriges största cirkulära marknadsplats online med drygt tre miljoner medlemmar. Varje vecka besöks Tradera över sex miljoner gånger och varje timme byter 1000 saker ägare genom plattformen. I en tid där nyproducerade varor blir både billigare och mer lättillgängliga är Traderas roll, att stå för hållbar konsumtion, viktigare än någonsin.

Företagskulturen hos Tradera bygger på lagarbete, kundfokus och nyfikenhet. Kulturen präglas av öppenhet både inom team och mellan avdelningar. På Tradera delar man med sig av kunskap och insikter. Det skapar en lärande miljö med hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet, samtidigt som det viktigaste är att man har roligt på jobbet!

Vi söker nu för Traderas räkning en Account Manager & Charity Lead. Du kommer vara en del av Traderas Business Sales team bestående av fem kollegor. I rollen som Account Manager & Charity Lead kommer du arbeta i en dynamisk roll med att skapa och bearbeta långsiktiga kundrelationer. Du kommer att sälja Traderas välkända e-handelslösning till företag som säljer begagnat, men även ansvara för de välgörenhetsauktioner som bedrivs kontinuerligt på plattformen. Att initiera och driva samarbeten med företag som vill skapa mer hållbara affärsmodeller är också en spännande del av rollen.

Du kommer att vara anställd av oss på Student Consulting och arbeta hos vår kund Tradera med kontor intill S:t Eriksplan i Centrala Stockholm. Introduktion sker antingen digitalt eller på plats på kontoret i Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider, måndag-fredag. Tjänsten tillsätts omgående och tillämpar sex månaders provanställning. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat med försäljning i en liknande roll, gärna gentemot B2B eller i projektform. Du motiveras av ambitiösa mål och goda resultat. Du är entusiastisk och inspirerande, kommer bra överens med nya människor och är den drivande kraften i projekt du tar dig an. För att lyckas i rollen ser vi att du är bra på bolla fram idéer tillsammans med kund och tycker om att vara "hands-on" då praktisk support ofta är en del av samarbeten. Teamkänsla värderas högt och det är viktigt att du är en god lagspelare. Är du användare av Tradera eller andra marknadsplatser samt har ett intresse för second hand, hållbar konsumtion eller välgörenhet är det ett plus.

Låter det som en roll för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com