Telematch söker duktiga produktrådgivare!

Telematch söker duktiga produktrådgivare!

Är du lösningsorienterad och trivs med att hjälpa människor? Vill du arbeta i en spännande miljö inom ett växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Telematch är ett kommunalägt aktiebolag som driver, utvecklas och skapar en framtidssäker, hållbar och kostnadseffektiv fiberinfrastruktur. De är en innovativ aktör som ligger i framkant inom telekombranschen, drivs med en stark entreprenörsanda och är inne i en stark expansionsfas.

Du kommer i denna roll att få arbeta med dator och telefon som största verktyg, att ta emot samtal från kunder som har problem med deras fibernätverk. Du kommer i rollen att få arbeta operativt med att vägleda intressenterna med råd och information gällande företages produkter och dess användningsområden. I arbetet kommer du på daglig basis att få vara behjälplig i val av bredbandstjänster samt agera supportande vid behov. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av:
  • Orderhantering
  • Uppföljning och bevakning
  • Felsökning
  • Installation och reparation
  • På-plats service
  • Teckna avtal
  • Interna och externa stöd- och serviceåtaganden
  • Eventåtaganden
I din roll som produktrådgivare kommer du kommer även sköta det administrativa kring uppföljning osv. Du kommer att gå en grundlig introduktion om företagets verksamhet samt om dess tjänster innan du går in i din nya roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Uppdraget är en heltidstjänst med start per omgående och löper tillsvidare med viss hänsyn till uppsägningstid. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Telematch men att vi på Studentconsulting sköter rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är varierande vecka för vecka då varannan vecka innebär arbete mellan 8-17 och övriga veckor har arbetstiderna 11-20.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avslutat din gymnasieutbildning, har du en utbildning med teknisk bakgrund är det meriterande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom service eller med kundkontakt. Det är ett krav att ha B-körkort då du eventuellt behöver åka ut till kunderna. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person, vi söker därför dig som har ett vänligt tillvägagångssätt, är pålitlig och pedagogisk. Vidare söker de dig som är duktig på problemlösning, är strukturerad, noggrann och självgående. Urval sker löpande och tjänsten tillsätt så fort vi hittat rätt kandidat. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se