Tekniskt intresserad student sökes till Bromma

Tekniskt intresserad student sökes till Bromma

Har du ett tekniskt intresse och ett öga för detaljer, är du ansvarsfull, driven och ambitiös och vill jobba vid sidan av studier - läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vi söker nu tekniskt intresserade studenter till vår kund i Bromma. Arbetsuppgifterna kommer variera då du kommer få testa på att jobba på olika avdelningar på deras tekniska sida. Du kommer få lära dig rollen som buyback operatör där du undersöker och graderar mobiltelefoner enligt uppsatta riktlinjer. Du tar emot mobiltelefoner från de mest välkända tillverkarna och undersöka mobiltelefonernas skick, både i hårdvara och mjukvara. Du kommer få rengöra, ladda och låsa upp dem, även packa upp och ner ur kartonger. Du kommer även få jobba på logistika delen där du jobbar med säker borttagning och att blanka mobiltelefoner. Framåt kan du även få möjlighet att lära dig mer lättare mobilreparationer på repair avdelningen.

Du ska ha ett tekniskt intresse och tycka det är roligt att lära dig mer om mobiltelefoni. För att klara av tjänsten är det viktigt att du trivs i en miljö med högt arbetstempo. Vi ser att du är prestigelös och kan hoppa in på olika avdelningar vid behov. Det är även viktigt att du är strukturerad, effektiv och noggrann.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund i Bromma. Arbetstiderna är belagda vardagar mellan 09-16. Vi ser att du har möjlighet att jobba heltid i 3 veckor och sedan extra vid behov. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna inom mobiltelefoni, och som vill jobba extra utöver studier. Vi ser att du är driven, effektiv och noggrann. Du är stresstålig, uthållig och har ett intresse för teknik och små komponenter. Vidare ska du vara bra på att samarbeta med andra samtidigt som du tar eget ansvar och är självgående. Du ska kunna förstå och kommunicera på svenska för att klara arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande arbete eller teknisk utbildning.

Ta chansen till ett trevligt och utmanande jobb! Sök tjänsten idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com