Tekniskt intresserad person sökes till tjänst på heltid!

Tekniskt intresserad person sökes till tjänst på heltid!

Är du tekniskt intresserad, noggrann och tycker om att träffa nya människor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba heltid som temperaturmätare. Du kommer att åka runt till olika privatpersoner, jobba med att mäta temperaturen i lägenheterna och sedan logga dessa digitalt. Du kommer alltså att ha ansvar för det som berör mätningarna, insamling av nycklar etc. Arbetet sker runt omkring i Stockholm och det är meriterande om du har körkort då du ska ta dig runt till bostäderna på ett smidigt sätt.

Tjänsten är på heltid och pågår från mitten av november till mitten av mars. Arbetstiderna kan komma att variera men är belagda mellan 7-17.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är händig och har ett intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande, noggrann och har lätt att prata med folk. Då arbetet är belagd i privatpersoners bostäder är det en självklarhet att du är serviceminded och ordentlig då du hanterar människors privata egendomar.

Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com