Teknisk supportspecialist till direktrekrytering!

Teknisk supportspecialist till direktrekrytering!

Har du erfarenhet av tekniskt support samtidigt som du brinner för att hjälpa människor med olika ärenden? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en teknisk supportspecialist till vår kund som arbetar med en managementplattform för att förenkla digital marknadsföring för kunder.

Att leverera bästa tekniska support är en viktig del av företagets framgångsrecept. Att sätta kunden först och leverera snabb och proaktiv hjälp är viktigt för att lyckas i rollen som teknisk supportspecialist hos vår kund. Du kommer att arbeta mycket nära med företagets kunder och du kommer att vara en central del av organisationen. I rollen kommer du tillsammans med det tekniska teamet att ansvara för att ge bästa support relaterat till Intercom. Att hantera och stötta olika tekniska ärenden genom att kunna prioritera och vara en problemlösare kommer vara centrala delar av arbetet. Då företaget växer finns stora möjligheter att snabbt utvecklas och ta en plats som second/third-line support inom kort. Supporten kommer främst att ske via telefon, mail eller chatt.

Detta söker vi:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket betyder att du kommer att bli direkt anställd av vår kund.
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och erfarenhet av support inom mjukvara och med grundläggande kunskaper inom programmering (Java, HTML, CSS) eller liknande. Som person är du driven, strukturerad och hjälpsam. Du är lösningsorienterad och brinner för att alltid leverera bästa service. Du är flytande i tal och skrift både på svenska och på engelska. Låter det här som en tjänst för dig? Sök idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se