Teknisk projektledare inom Microsoft 365 och SharePoint sökes till Visma!

Teknisk projektledare inom Microsoft 365 och SharePoint sökes till Visma!

Är du en nyfiken och driven person med ett stort intresse för människor, affärer och digitalisering? Är du dessutom några års erfarenhet av arbete med Microsoft 365 och SharePoint? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för Vismas räkning en teknisk stjärna till en roll som teknisk projektledare & pre-sale inom Microsoft 365/SharePoint! Visma består av flera bolag och levererar bland annat programvara, företagsrabatter, inkassotjänster, inköpslösningar och IT-relaterade utvecklings- och konsultverksamhet till sina kunder inom ett flertal olika branscher. Deras vision är att vara ledande i automatiseringen av affärsprocesser. För att åstadkomma detta följer de sin mission: att främja europeisk konkurrenskraft i skapandet av tillväxt och effektivisering.

Som teknisk projektledare inom Microsoft Office 365 arbetar du i en snabbrörlig värld med många intressanta och utmanande projekt. Du kommer att vara Vismas ansikte utåt mot viktiga kunder och hjälpa dem att möta framtidens digitala lösningar. Visma arbetar med många spännande kunder inom privat och offentlig sektor, där du som projektledare får mycket handlingsfrihet och ansvar. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Driva verksamhetskritiska projekt inom dokumenthantering, intranät och verksamhetsstöd
  • Vara med och sätta upp nya Office 365/SharePoint-miljöer hos kund
  • Planera och driva projekten
  • Diskutera tekniska lösningar med utvecklare och beställare och tillsammans med projektteamet ansvara för kvaliteten i de tekniska leveranserna
  • Vara med i uppstarten av nya projekt och vägleda kunden till beslut som gynnar deras verksamhet
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av Visma, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag - fredag, 08-17 och man kommer att sitta i Vismas lokaler på Kungsholmen i Stockholm, tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor. Intervjuer och urval görs löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta nära tekniken och har erfarenhet av att leda verksamhetskritiska projekt. Du är en naturlig ledare som med tydlig kommunikationsstil skapar engagemang, delaktighet och glädje. Mycket goda kunskaper och minst två års arbetslivserfarenhet inom Office365 och SharePoint är en förutsättning för att lyckas i rollen. För att vara aktuell för rollen behöver du självständigt kunna sätta upp nya miljöer inom Microsoft365/SharePoint, anpassat till olika kunders verksamhet och behov. Du har goda kunskaper om plattformen, vad den innebär och tekniken den består av. Har du dessutom erfarenhet av att driva projekt inom Office 365 eller SharePoint är det mycket meriterande. Meriterande är också om du arbetat med lösningsorienterad försäljning inom Microsoft Office 365/SharePoint.

Som person är du affärsmässig, driven och analytisk. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Du motiverar andra och har en naturlig pondus genom din sakkunskap och trygga personlighet. Du är tydlig i din kommunikation och lyhörd för kundernas önskemål och behov. Du behärskar svenska flytande i tal såväl som i skrift, och du behärska engelska på en god nivå. Är det dig vi beskriver? Ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com