Teknisk kundansvarig sökes till direktrekrytering!

Teknisk kundansvarig sökes till direktrekrytering!

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en relationsbyggande och flexibel roll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en teknisk kundansvarig. Kunden är ett ledande uthyrningsföretag inom elverk och reservkraft där man har Sveriges mest moderna utrustning. Kunden är rikstäckande och levererar över hela Sverige från deras strategiskt placerade anläggningar.

I rollen som kundansvarig kommer du att arbeta i Stockholmsregionen och din viktigaste uppgift blir att skapa och bibehålla relationer med företagets kunder men även ha kontakt med potientiella nya kunder. Du kommer även att skräddarsy lösningar utifrån behov vilket gör det viktigt att ha grundläggande kunskaper inom el. Man kommer också säkerställa logistiken i leveransen. Kontoret är beläget i Kungsängen men så länge du är anträffbar kan du vara flexibel vart du påbörjar och avsutar din arbetsdag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund men det är vi på StudentConsulting som ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med relationsbyggande arbete med en framåtanda och ett genuint intresse av kundkontakt. För att lyckas i rollen bör du ha grundläggande elkunskaper och ett tekniskt intresse. Du är en problemlösare som är lyhörd och kan förstå kundens behov och önskemål. Rollen innebär stor frihet under ansvar vilket förutsätter att du arbetar med flexibilitet och enkelhet i kundprocesserna. Som person är du social, lättsam, prestigelös och driven. B-körkort är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se