Teknisk helprunner sökes!

Teknisk helprunner sökes!

Har du ett brinnande IT-intresse och vill utvecklas i ett meriterande uppdrag för ett spännande bolag? Har du dessutom en god pedagogisk förmåga? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en IT-intresserad person att axla rollen som helprunner. Vår kund är en helhetsleverantör inom IT med specialistkompetens inom outsourcing och kommunikationr. Tillsammans utgör de en stark IT partner till både befintliga kunder men även till framtida kunder. Nu har du chansen att få ta del av denna verksamhet!

I rollen som helprunner kommer man att ha ett varierande arbete där både hårdvara och mjukvara inkluderas. Man kommer att arbeta hos en av vår kunds kunder som är verksam inom vårdsektorn. Arbetsuppgifterna kommer att vara IT-relaterade, och man tar emot ärenden via deras ärendesystem för att sedan förflytta sig runt i lokalerna och hjälpa användarna på den aktuella avdelningen. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av:
  • Support med skrivare och annan stationär utrustning
  • Support i Office-tjänster
  • Mailrelaterade frågor
  • Installation av ny programvara
Detta är ett konsultuppdrag som kommer att pågå under en månad, med start omgående. Arbetet är fördelat på två lokaler, en i Danderyd och en i Bagarmossen. Arbetstiderna är 8-17. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten ser vi gärna har läst en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet och har tekniska grundkunskaper i kombination med ett intresse i området. Du har goda kunskaper i Windows operativsystem och mailhantering. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer i ditt arbete lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är servicemedveten, social, pedagogisk och ansvarstagande. Du behärskar svenska flytande, i tal såväl som skrift. Är det dig vi beskriver ovan? Sök då tjänsten redan idag, urvalsarbetet sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se