Teknisk administratör till företag i Södertälje!

Teknisk administratör till företag i Södertälje!

Vill du arbeta tekniknära med administration och dokumentation? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Hos vår kund i Södertälje får du chansen att bli en del av kvalitetsavdelningen på ett företag som arbetar både nationellt och internationellt med kunder och leverantörer!

Vi söker just nu en teknisk administratör som tillsammans med andra duktiga kollegor skall arbeta med administration och dokumentation hos vår kund där kvalitetssäkring och operativt jobb kommer att vara en central del av arbetet Du kommer att medverka till att rätt kvalitet av artiklar levereras och du kommer även att se till att företaget tillhandahåller nödvändig dokumentation. Att finnas som ett stöd vid hantering och administrering av kundreklamationer och kundproblem samt att administrera arbetet av godkännande av nya artiklar, leverantörer och processer. Du kommer att vara delaktig i kvalitetsavdelningens arbete vid ändringar så kallade Change Management. Att uppföra och underhålla rutiner och instruktioner som berör det egna arbetet är andra delar som du kommer ha hand om.

Tjänsten är en bemanning vilket menas att du kommer bli anställd som konsult av Student Consulting och sedan uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund i form av utbildning eller relevant arbetslivserafenhet. Har du kunskaper inom kvalitetssäkring, ritningsläsning, specifikationer och standarder är detta mycket meriterande. Du har god datorvana och behärskar, Word, Excel och Powerpoint obehindrat tillsammans med det svenska och engelska språket. Som person är du strukturerad, samarbetsvillig, social och driven. Du är självständig och målinriktad och brinner för att utvecklas. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte sök idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se