Tekniker Sökes till drivet bolag!

Tekniker Sökes till drivet bolag!

Brinner du för meck och teknik och har relevant kunskap eller erfarenhet av att arbeta som tekniker? Vill du arbeta ambulerande med olika projekt för kunder såsom Coca-Cola och Arvid Nordqvist? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi duktiga och drivna tekniker till vår kund. Företaget är ett tekniskt konsultbolag som är en del av tillverkningsindustrin och erbjuder tjänster inom utveckling, reparation, underhåll, komponenttillverkning och användning av produktionsanläggningar. Efter snart 30 år i branschen har de etablerat kunder såsom Coca-Cola, Arid Nordquist, Hilton Food Group, Arla Foods, Jästbolaget och Svegro. Företaget är väletablerat men utmaningar för att reparera, bygga om och effektivisera produktionsanläggningar växer och därför söker vår kund nu därför duktiga tekniker som kan vara med på resan. Arbetet sker ute hos kund blandannat i Kallhäll, Sunbyberg, Jordbro eller där efterfrågan är.

Företaget arbetar brett inom säker och driftsäker produktion, förstudier, ombyggnad, optimering, tillverkning och akut reparation. Arbetsuppgifterna innefattar renovering och överseende på maskiner, smide, montage, el och automation.

Det här är ett konsultuppdrag där man blir anställd via Student Consulting och sedan uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för den här tjänsten ska du ha ett tekniskt intresse och en god förståelse för meck, teknik, svets, svarv och fräs. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån liknande branscher tidigare och att du har någon verkstadsbakgrund sedan innan. Du har god datorvana och tycker det är roligt att arbeta för olika kunder på varierande projekt. Som person är du driven, framåt och självständig. Du trivs med att få arbeta praktiskt med problemlösning och du är inte rädd för nya utmaningar. Låter det här för ett jobb som skulle passa dig? Tveka inte, sök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se