Team leader till digital kundtjänst sökes till 24Storage!

Team leader till digital kundtjänst sökes till 24Storage!

Vill du vara med och leda en digital kundtjänst? Vill du arbeta med att coacha ditt team och driva försäljning? Vill du vara med på en spännande resa i ett växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Team leader till 24Storages kundtjänst. 24Storage grundades 2015 och strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner och företag att hyra förråd. De utvecklar nästa generations self-storage genom att kombinera e-handel, smarta och uppkopplade anläggningar och utveckling av en egen mjukvara. De erbjuder över 9 000 förrådsutrymmen och har över 4 500 kunder fördelat på 23 anläggningar runt om i Sverige. 24Storage är idag näst störst i Sverige och siktar mot att bli ledande inom förrådslösningar.

Tjänsten innebär att leda ett team bestående av 10 medarbetare där fokus ligger på att säkerställa en leverans av kundservice i världsklass samt driva försäljning.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Medlyssning och coaching i det dagliga arbetet
  • Rapportering av statistik
  • Hantering av inkommande samtal, svara i chatt och löpande på mail.
  • Personalansvar där rekrytering, schemaläggning och individuella samtal och veckomöten förekommer
Tjänsten är en direktrekrytering till 24Storage vilket innebär att du blir anställd av vår kund, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Du kommer att arbeta 40h/vecka, arbetstiden är förlagd under kontorstider. Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du fullständiga gymnasiebetyg. Du har arbetat med kundservice sedan tidigare och har du arbetat som team leadare sedan tidigare är det meriterande. Tjänsten passar dig som lockas av att arbeta i en entreprenöriell miljö och som vill vara med på en utvecklingsresa där self-storage branschen digitaliseras och moderniseras. Som person är du ansvarstagande, coachande, närvarande och drivs att försäljning och att uppnå mål. Du är prestigelös och föregår med gott exempel i det dagliga arbetet. Du trivs i ett klimat där det händer mycket och i en organisation där nya idéer och förbättringsförslag välkomnas. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter att växa med bolaget. Vill du vara med på en spännande resa med ett växande företag? Ansök redan idag! Vid frågor, maila ansvarig rekryterare på elin.johansson@studentconsulting.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se