Teamledare Lön till DLN Payroll Services!

Teamledare Lön till DLN Payroll Services!

Vill du jobba med löner som en teamleader? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

DLN Payroll Services växer och deras ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla nordiska lönetjänster tillsammans med Din Lön. DLN Payroll Services levererar nordiska lönetjänster med det lilla extra.

I rollen som teamledare på lön ansvarar du för teamets leverans i helhet. Vi har flera kunder inom olika branscher vilket gör att din kunskap behöver vara bred. Du hanterar hela löneprocessen samt ansvarar att på egen hand administrera löner. Du följer upp och har kontakt med våra kunder avseende tidsplan och kvalitét.

Du ansvarar för medarbetare i ett team där du tillsammans med teamet tar ansvar för er gemensamma leverans samt utveckling av våra gemensamma arbetssätt. Du arbetar effektivt med att själv söka upp och delge nödvändig information kring arbetet.
Du ansvarar för att samarbeta med våra övriga teamledare samt chefer för att gemensamt harmonisera processer och kunskap.

Du har många interna och externa kontakter och du arbetar aktivt för att skapa en serviceorienterad arbetsstruktur med hög kvalitet. Du är också delaktig i vår fortsatta utveckling som nordisk leverantör inom lönetjänster. Hos oss har du möjlighet att påverka och göra skillnad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:
  • Ledarerfarenhet inom lönebranchen antingen som teamledare eller projektledare.
  • Utbildning inom lön, och önskvärt även inom ekonomi eller HR.
  • Exceptionella kunskaper inom löneområdet, är van vid höga arbetsflöden och har erfarenhet från att arbeta med både kollektivlöner och löner för tjänstemän.
  • Mycket goda kunskaper om löneadministration och är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra processer.
  • Vana att tolka lagar och avtal och har en vilja att förändra och lösa problem på eget initiativ och tillsammans med ditt team för ett effektivt arbete.
  • En god och tydlig kommunikation och du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid följande personliga egenskaper.
Som person är du trygg, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är en prestigelös person som har förmågan att kunna lyfta blicken ovanför detaljerna och tar hänsyn till fler perspektiv. Du är en problemlösare med fokus på leverans. Vi vill att du har en förmåga att kunna prioritera snabbt i hög arbetsbelastning. Utöver detta tror vi att du är en tydlig och tillgänglig person med ett stort mått av servicetänkande eftersom tjänsten har många olika kontaktytor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se