Teamleader inom lönehantering!

Teamleader inom lönehantering!

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med löner? Har du ett stort intresse för ekonomi? Vill du ta nästa steg i din karriär som är inriktat mot ledarskap? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en Teamleader med inriktning löner. Vår kund är ett lönekonsultföretag som sköter sina kunders lönehantering då kunderna outsourcat denna process.
Tjänsten som Teamleader inom lönehantering innebär att dagligen leda och fördela arbetet inom supportavdelningen. Avdelningen består idag av två personer som arbetar brett med inkommande frågor till supporten. Samtalen per dag kan variera mellan 10 - 50 stycken beroende på tid på året. Arbetet inom supportavdelningen ska nu utökas för att även lönefrågor ska kunna hanteras av supporten. Du kommer att vara experten på området och stötta övriga i gruppen under upplärning samt fortsatt stöttning i det löpande arbetet. I rollen som Teamleader inom lönehantering kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
  • Stötta dina kollegor
  • Hantera fakturafrågor
  • Vara hjälplig vid systemfrågor som ex: granska reseräkningar, besvara frågor kring föräldraledighet
  • Hantera övriga frågor som lön eller konton
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår samarbetspartners kund som har kontor i Kista. Uppdraget beräknas starta omgående och löpa sex månader framåt med goda chanser till övertag. Arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 08.00-17.00. Tjänsten passar dig som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och som erbjuder mycket frihet under ansvar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av att arbeta med löner mer än ett år. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och har lätt för att anpassa ditt ledarskap efter olika situationer. I din roll som Teamleader kommer du att ha daglig kontakt med företagets kunder och övriga anställda. Därför är det av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande och är kommunikativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt har lätt för att sätta dig i affärssystem. Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se