Ta ett steg i karriären som chaufför/lagermedarbetare i ett startup!

Ta ett steg i karriären som chaufför/lagermedarbetare i ett startup!

Har du en start-up mentalitet och önskar att få implementera detta i ditt arbete? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Wanda är ett teknik- och logistikstart-up som hämtar, förvarar och returnerar saker efter kundernas önskemål. Företaget har sedan sin uppstart i 2020 i Norge sett en stor tillväxt och har nu fått möjligheten till att expandera sin verksamhet mot Sverige, i vilket vi gärna ser att du som söker vill vara en del av detta - och har för ambition att lära, växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Som anställd på Wanda kommer dina arbetsuppgifter bestå av bland annat av sedvanliga arbetsuppgifter inom lagerhantering och hämtning/lämning av kundens saker med Wandas Spaceships (el-skåpbil, klass B).
Som anställd på Wanda är du deras ansikte ut till kund, och du trivs med att ge service och lösa problem for kunden! Det finns stora möjligheter att få ytterligare uppgifter och ansvar för rätt person.

Arbetstiderna är varierande och flexibla mellan 09:00-22:00 och sker efter överenskommelse med arbetsgivaren. Även helgarbete kan förekomma.
Du kommer att börja anställningen på en deltid om ca 25-50% och sedan ha stora möjligheter att vid årsskiftet övergå till heltid.
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Start för anställning sker omgående och du kommer att utgå ifrån kundens arbetsplats i Hässelby, Stockholm.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för tjänsten har du B-körkort och god körvana. Om du som sökande inte innehar B-körkort finns det möjligheter till att börja tjänsten som lagermedarbetare för rätt person. Det är meriterande om du tidigare har vana av att till exempel köra skåpbil i Stockholm och/eller lagerarbete för arbetsuppgifter inom leverans och lager. Vi ser även att du som sökande har av intresse att lära och utvecklas i en start-up och samtidigt är serviceinriktad, samarbetsvillig, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på kundnöjdhet.

Vidare söker vi en person som:
  • Är glad och social
  • Är fysisk stark och inte rädd för att hugga i
  • Är noggrann, seriös och förtroendeingivande
  • Kan tala svenska eller engelska flytande
  • Innehar B-körkort
  • God vana av att köra bil
  • Har ett anmärkningsfritt belastningsregister, kontroller kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.
Vi jobbar med urval löpande och kommer tillsätta tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidater.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Om arbetsgivaren:

Besök gärna Wandas webbsida: https://wanda.space/se/om
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com