TD SYNNEX söker ekonomiassistent på heltid!

TD SYNNEX söker ekonomiassistent på heltid!

Har du ett brinnande intresse för ekonomibranschen och är redo för nästa steg i din karriär? Är du en kommunikativ person med hög arbetsmoral? Då har vi tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

TD SYNNEX Sweden AB är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Frösunda, norr om Stockholm och lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer och privatkonsumenter.

Nu söker TD SYNNEX dig som ekonomiassistent inom kundreskontra, i rollen kommer du tillhöra Kreditavdelningen. Du kommer hantera kontakt med TD SYNNEX kunder och säljare samt hjälpa de med betalningar och justera ordrar.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
- Orderkontroll
- Kundförfrågningar gällande fakturor, kontoutdrag
- Utredningar inkomna betalningar
- Inkassoärenden, kontakter med kreditförsäkringsbolag
- Påminnelsehantering

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med TD SYNNEX. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp omgående och sträcker sig i tre månader framöver med chans till förlängning därefter. Du utgår från företagets kontor i Frösunda och arbetstiderna är förlagda mellan 8-17 vardagar med möjlighet till viss flexibilitet. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att lyckas i denna tjänst har du en relevant utbildning och arbetslivserfarenhet av kundreskontra, orderhantering och fakturering. Erfarenhet av SAP eller liknande ekonomisystem ser de som starkt meriterande, samt god vana i Excel. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Som person tror vi du ambitiös och motiveras av att driva ditt arbete framåt, då du får ta mycket eget ansvar. Du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Vidare är du flexibel, prestigelös och trivs att jobba i grupp. Du är stresstålig och trivs i en snabb och föränderlig miljö, du är även kommunikativ och serviceinriktad i ditt sätt att bemöta andra människor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. De erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se