Svensklärare sökes till vikariat framöver

Svensklärare sökes till vikariat framöver

Har du har läst svenska på akademisk nivå på universitet eller högskola? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med ungdomar och är en tydlig ledare så är detta en spännande tjänst för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en driven svensklärare inför kommande beställning till vår samarbetspartner som är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag. Tjänsten kommer inkludera undervisning av elever inom det svenska språket i samtliga årskurser. Kurserna är förlagda måndagar-fredagar.
Vår kund har är en plats för dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade. De sätter teamkänslan högt och arbetar efter devisen "alla elever är mina elever". Med framåtanda och stort engagemang är deras mål att leda utvecklingen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är bekväm med att undervisa svenska och har pedagogiska förmåga. För att passa i rollen som lärarvikarie känner dig bekväm med det svenska språket samt är duktig på att analysera texter och förstår underliggande budskap. Vidare förstår du vad källkritik innebär. Du trivs bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Vi ser gärna att du har läst svenska på akademisk nivå på universitet eller högskola. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se