Surfboard Payments söker kundservicemedarbetare!

Surfboard Payments söker kundservicemedarbetare!

Vill du arbeta i en serviceinriktad och administrativ roll tillsammans med ett engagerat team? Vill du arbeta i ett snabbväxande bolag som ligger i framkant inom betallösningar?

Information om uppdraget:

Surfboard Payments är en agil organisation som levererar mjukvarubaserade betallösningar för fysiska butiker och handlare utan fast försäljningsställe. Bolaget planerar att lansera en mobilapplikation för den svenska marknaden inom kort och behöver därför stärka upp teamet med en medarbetare fokuserad på kundservice. Du kommer att bli en del av ett litet team med högt i tak och goda möjligheter att bidra med egna initiativ.

Surfboard Payments söker just nu medarbetare till deras kundtjänst där du kommer hantera arbetsuppgifter som omfattar inkommande frågor och ärenden, utföra utgående samtal till kunder, analysera kunddata för att bidra till effektivisering i företaget samt kontinuerligt komma med idéer för att utveckla och effektivisera processer för deras kundtjänst.

Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter bland annat omfatta:
  • Bidra till att få våra kunder att fungera som ambassadörer åt bolaget
  • Masterdata, skapa och underhålla kundmasterdata i bolagets interna system
Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Surfboard Payments. Tjänsten förväntas startas upp omgående och pågår tills vidare. Tjänsten är på deltid där du förväntas vara tillgänglig 4h/dagen vardagar med möjlighet att lägga upp tiden enligt överenskommelse samt med chans till heltidsanställning därefter. Du utgår från bolagets kontor som är placerat i centrala Stockholm. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har en avklarad gymnasieexamen, tidigare erfarenhet inom kundservice och behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Är du flerspråkig så är detta meriterande. Du bör även ha god analytisk förmåga och gilla att ibland få tänka till lite extra för att hitta en bra lösning eller för att fullt ut förstå olika sammanhang

Som person ser vi gärna att du är en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat och är resultat- och lösningsorienterad, nyfiken och serviceminded. Du är en målmedveten person som tycker om att jobba i team såväl som självständigt, du tar eget ansvar och är mån om att ge kunder service av god kvalitet. Vidare ser vi att du besitter en god systemvana.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com