Supporttekniker sökes till heltiduppdrag i Täby!

Supporttekniker sökes till heltiduppdrag i Täby!

Är du tekniskt intresserad och brinner för god service? Har du tidigare erfarenhet av kundsupport över telefon? Då har vi har tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta heltid med telefonen som ditt främsta verktyg. Vi ser gärna att du är serviceminded och älskar att bemöta och hjälpa människor. Du kommer att arbeta hos vår kund som äger och hanterar ett antal olika stadsnät. Man har nyligen gjort ett förvärv där du inledningsvis kommer att arbeta med att leverera service i världsklass mot dessa nya kunder. Vi söker därför en medarbetare till kontoret i Täby med start omgående!

Som supportmedarbetare skall du ta emot ärenden via telefon och mail men också från personer som kommer in och besöker. De ärenden du kommer att ha hand om är främst kopplat till kabelTV och bredband, och du kommer att hantera olika typer av supportärenden. Det är viktigt att du har ett intresse för IT/Teknik och trivs i din roll som supportmedarbetare. Tjänsten är ett konsultuppdrag men chans till övertag där du kommer vara anställd av Student Consulting och sedan uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att ha arbetat hos en operatör med bredband eller TV support. Som person är du social och utåtriktad med ett stort leende på läpparna. Du har en passion för service och är redo att ge denna service till dina kunder både på telefonen och genom fysiska möten. Vi ser att du har ett intresse för IT/teknik och är självgående inom arbetsuppgifterna inom telefonsupport. Du ska gärna vara öppen för att lära dig nya saker och utvecklas inom nya system.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se