Studie- och yrkesvägledare sökes till Stockholm

Studie- och yrkesvägledare sökes till Stockholm

Vill du vara med och bidra till att unga utan sysselsättning hittar sin väg i livet? Vill du arbeta deltid med yrkes- och studievägledning? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en Studie- och yrkesvägledare på heltid inom ramen för den av Arbetsförmedlingen upphandlade jobbmatchningstjänsten "Stöd och matchning". Vi söker dig som är utbildad och vill arbeta hos oss ca 8h/månad med tidsfördelning efter överenskommelse.

Din roll innebär att stötta och coacha våra deltagare i att fatta välgrundade beslut om studie- och yrkesval på kort och lång sikt. I dina arbetsuppgifter ingår individuella vägledningssamtal där du bidrar med kunskap och kreativa inblickar. Du kommer att arbeta med StudentConsutlings jobbmatchningsteam och redovisa dina samtal dit. Arbetstiderna är förlagda mån-fre mellan kl. 08-17 på StudentConsultings kontor i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du studera på minst 50% alternativt gått i pension.

Vi söker dig som har en examen i studie- och yrkesvägledning. Som person är du pedagogisk och inger förtroende. Du brinner för att vara med och bidra till att unga hittar en väg i livet att följa, och har respekt för alla människor lika värde. Du är också strukturerad och gillar att planera ditt arbete. God samarbetsförmåga värderas högt.

Då vissa av våra deltagare har basal kunskap i svenska är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska.

Är du den vi söker? Ansök då redan idag via www.studentconsulting.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com