Studerande varuplockare för extrajobb till butik i södra Stockholm

Studerande varuplockare för extrajobb till butik i södra Stockholm

Inför kommande uppdrag söker vi varuplockare som jobbar i butiker runtom i Stockholm. Vi söker dig som studerar och som önskar ett extraarbete vid sidan av dina studier.

Information om uppdraget:

nför kommande uppdrag söker vi nu varuplockare som jobbar i butiker runtom i södra Stockholm. Arbetsuppgifterna kommer bestå av varuplock vilket innebär att ta emot leveranserna av varor till lagret och därefter packa upp och fylla på varorna i butikens hyllor. I detta arbete jobbar du direkt med butikens kunder och det är därför viktigt att du är professionell och serviceminded.

Arbetstiderna är förlagt främst förmiddagar, måndagar - lördagar, men andra arbetstider kan också förekomma. Då behovet varierar ser vi att du är flexibel och kan hoppa in på den butiken där det behövs personal, butikerna är utspridda runt om hela Stockholm och vi söker nu främst personer som bor i närheten av norra Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd som konsult via StudentConsulting och jobbar hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Du kan uppvisa intyg på att du är registrerad på studier om minst 50% alternativt har ett annat jobb på minst 50%.
  • Du är flexibel och kan jobba minst två vardagar i veckan.
  • Du har ingen anmärkning i polisens belastningsregister.
  • Flexibel att ta dig mellan butiker i region Stockholm.
  • Du är minst 20 år gammal.
För denna tjänst krävs det också att du är morgonpigg, engagerad och hjälpsam. Har god fysik och van vid fysiskt arbete i högt tempo samt är noggrann i utföranden.
Vi ser också att du gärna är nyfiken och har hög servicevilja. Har du erfarenhet av liknande arbete eller innehar truckkort är det meriterande.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan direkt. Våra rekryterare kommer att kontakta dig för mer information.

Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb, laddar upp en kopia på ditt ID/körkort samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Sökord: varuplock, butiksarbete, sommarjobb

Sökord: varuplock, butiksarbete, sommarjobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com